EC Dublin ifjúsági angol tábor

Dublin (Írország)

Angol ifjúsági tábor Dublinban 13-17 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 16. között

Miért válaszd ezt a programot?
- megismered Dublin és a környék látnivalóit
- magabiztosan tudsz majd angolul kommunikálni
- különböző nemzetiségű barátokat szerzel, akikkel utána angolul tudod tartani a kapcsolatot
- vendéglátó családoknál laksz, akikkel gyakorolhatod az angol nyelvet

Kint tartózkodás: minimum 1 hét
Utazás: Dublinba repülővel, Budapestről van közvetlen járat, az irodánkban meg tudod venni a repülőjegyet. Érkezés és visszaindulás szombaton.
Helyszín: EC Dulin/Terenure College Camp

Az angol ifjúsági tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, maximum 15 fő/csoport
Nyelvtudás: kezdő-haladó, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Ünnepnapon nincsen tanítás (aug. 03.).
- családi szállás kétágyas szobában, közös fürdőszobával (azonos nemű, más nemzetiségű diákkal egy szobában)
- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora)
- szabadidős és sportprogramok minden nap
- kirándulások
- teszt
- iskola elvégzéséről szóló bizonyítvány

Ára: 785 EUR/1 hét, 1.550 EUR/2 hét, 2.315 EUR/3 hét, 3.080 EUR/4 hét

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, repülőtéri transzfer, helyi közlekedési bérlet, költőpénz. 
Repülőtéri transzfer foglalása javasolt, mert így a repülőtéren egy táblával várnak és úgy visznek a táborba. Az ára 80 EUR/út, 08.00-20.00 közötti érkezés és hazautazás esetén.

Az irodánkban meg tudod vásárolni a repülőjegyet és az utasbiztosítást, így az egész utazásod megszervezését vállaljuk.
Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.