Dublin angol tábor BSC Griffith Colleger

Dublin (Írország)

Angol tábor Dublinban 13 - 17 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 16. között

Miért válaszd ezt a programot?
- tapasztalt és szakképzett tanárok tanítanak
- minden nap, tanítás után szabadidős programot szerveznek
- biztonságos környezetben leszel, egy helyen van az iskola és a szállás

Helyszín: Griffith College, Dublin
Dublin belvárosa kb. 20 perces távolságra található az iskolától.

Kint tartózkodás: 1, 2, 3 vagy 4 hét

Időpontok: 2020. június 28, július 05, 12, 19, 26, augusztus 02, 09.

Utazás: Dublinig repülővel, onnan transzfert lehet foglalni. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban.

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- angol tanfolyam 20 tanóra/hét, 1 tanóra=50 perces, 15 fő/csoport
Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Indítanak angol nyelvű vezetői és vállalkozásszervezői tanfolyamot is (Future Leaders and Entrepreneurs), ahol szakmai tantárgyakat tanítanak és workshopokat szerveznek. Azoknak ajánljuk, akik ilyen témában szeretnének továbbtanulni. Minimum középfokú angol nyelvtudás kell erre a tanfolyamra és június 28, július 12 és július 26. kezdéssel foglalható.
- kollégiumi szállás, kétágyas szobában
- teljes ellátás (reggeli, ebéd és vacsora), kirándulások alkalmával csomagolt ebédet adnak
- szabadidős- és sportprogramok, minden nap tanítás után
- heti egy egész napos kirándulást szerveznek
- felügyelet

Ára: 1.055 EUR/1 hét, 2.030 EUR/2 hét, 3.005 EUR/3 hét, 3.980 EUR/4 hét
Future Leaders and Entrepreneurs tanfolyam felára 175 EUR/hét.

Egyéb díjak: utazás, repülőtéri transzfer 80 EUR/út, útlemondási és betegség-baleset-és poggyászbiztosítás, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.