CES Junior

Dublin (Írország)

Angol nyári tábor Dublinban, családi szállással 14-17 éveseknek

2020. június 15 - augusztus 14. között

Miért válaszd ezt a programot?
- vendéglátó családoknál laksz, így megismerheted a helyi kultúrát
- az itthonról hozott gátak leomlanak, bátrabban beszélsz  majd angolul és kedvet kapsz a nyelvtanuláshoz
- más nemzetiségű diákokkal ismerkedhetsz meg, akikkel utána is tudod tartani a kapcsolatot angolul

Utazás: Dublinba repülővel, Budapestről van közvetlen járat. Érkezéskor a repülőtéren egy táblával várnak és visznek a családhoz. Hétfőn kezdődik a tanítás, melyet hétfő-péntekig tartanak, 09.30-11.00 és 11.15 - 12.45. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoprotba sorolás. Az órák után, szabadidős-és sportpogramokat szerveznek és hétvégente kirándulást, így megismerheted a környék látnivalóit is.

Az angol nyelvi tábor tartalmazza:

- általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív angol 25 tanóra/hét
1 tanóra=45 perc, max. 15 fő/csoport, ünnepnapon nincsen tanítás.
- családi elhelyezés, többágyas szobában (azonos nemű, más nemzetiségű diákokkal laksz együtt)
- teljes ellátás
- szombaton egész napos kirándulás
- szabadidős és sport programok minden nap (foci, tollaslabda, kosárlabda, röplabda, vetélkedők, kézműves foglalkozások, múzeumlátogatás, városnézés,..)
- regisztrációs díj
- tananyag bérlése

Ára: 1.580 EUR/2 hétre, 2.325 EUR/3 hétre, 3.060 EUR/4 hétre, plusz hét 745 EUR

Intenzív angol nyelvtanfolyammal: 1.780 EUR/2 hétre, 2.625 EUR/3 hétre, 3.470 EUR/4 hétre, plusz hét 845 EUR

A tanfolyam kiegészíthető:
- Angol + rugby (rugby heti 4 alkalommal, keddtől péntekig 14.00-16.45 között)
2020. július 06 - 17, július 20 - 31. között
Ára: 1.940 EUR/2 hét

- Angol + Cambridge FCE nyelvvizsga előkészítő tanfolyam, 4 hetes
2020. július 06 - 31. között
Ára: 3.210 EUR/2 hétre

A táborba történő érkezés és hazaindulás szombattól szombatig vagy vasárnaptól vasárnapig tart.

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség-baleset és poggyászbiztosítás, retúr repülőtéri transzer 165 EUR, költőpénz. Nálunk meg tudod venni a repülőjegyet és utasbiztosítást is tudsz könti, így a teljes utazásod megszervezését vállaljuk.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.