CES Dublin

Dublin (Írország)

Angol nyelvtanulás Dublinban

Az iskola Dublin belvárosban található, két épületben oktatnak egymás mellett. Környezetében éttermek, boltok és számos látnivaló található. Multimédia terem, wifi és terasz áll a diákok rendelkezésére. Szabadidős programokon és kirándulásokon van lehetőség részt venni.

Utazás: repülővel Dublinba, Budapestről van közvetlen járat., az irodánkban le tudod foglalni a repülőjegyet. Érkezéskor repülőtéri transzfert kérhetsz, így egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a szállásra.

Korhatár: 18 éves kortól
Kezdés: minden hétfőn
Minimum kint tartózkodás: 2 hét
Ünnepnapon nincsen tanítás: 2020. január 01, 02, 03, március 17, április 10, 13, május 04, június 01, augusztus 03, október 26, december 18 - 2021. január 04.
Nyelvi szintek: alapfoktól felsőfokig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.

Angol nyelvtanfolyamok:

1 tanóra=55 perces, max. 14 fő/csoport

-általános angol tanfolyam 20 tanóra/hét
Órarend: hétfőtől péntekig 09.00-11.00, 11.20-13.00
Ára: 280 EUR/hét (2-4 hét), 250 EUR/hét (5-11 hét), 230 EUR/hét (12-23 hét), 205 EUR/hét (24-35 hét), 195 EUR/hét (36. héttől)

Akciós ára: 245 EUR/hét

-intenzív angol tanfolyam 26 tanóra/hét
Órarend: hétfőtől péntekig 09.00-13.00, kedd-szerda-csütörtökön 14.00-16.00
Ára: 340 EUR/hét (2-4 hét), 320 EUR/hét (5-11 hét), 300 EUR/hét (12-23 hét), 270 EUR/hét (24-35 hét), 260 EUR/hét (36. héttől)

Akciós ára: 290 EUR/hét

- kombinált 20 általános + 5 privát tanóra/hét
Ára: 545 EUR/hét (2-4 hét), 515 EUR/hét (5-11 hét), plusz hét 495 EUR

Speciális tanfolyamok: (bővebb tájékoztatásért keress fel minket)
- Cambridge FCE, CAE és IELTS nyelvvizsga-előkészítő angol tanfolyamok
- üzleti angol tanfolyam
- angol nyelvtanári továbbképzés

Nyári ifjúsági tanfolyam 14-17 éveseknek (2020. június 15 - augusztus 14. között)
Tartalmazza: 20 tanóra/hét angol tanfolyam, teszt, bizonyítvány, családi szállás, teljes ellátás, szabadidős programok, kirándulások.
Ára: 1.580 EUR/2 hét, 2.325 EUR/3 hét, 3.060 EUR/4 hét

Szállások:

- családnál, egyágyas szobában, hétközben félpanziós, hétvégén teljes ellátással
Ára: 215 EUR/hét
Főszezoni felár 2020. május 31 - szeptember 20. között 30 EUR/hét

- CES Crestfield/Auburn House kollégiumban, egy-vagy kétágyas szobában, önellátással, wifivel (4-5 km-revan az iskolától és a belvárostól)
Ára: kétágyas szobában 195 EUR/hét, egyágyas szobában 220 EUR/hét

- Binary Hub kollégiumban, egyágyas szobában, saját fürdőszobával, önellátással (20 perces sétatávolságra található az iskolától)
Ára: 305 EUR/hét

- nyári kollégiumban, egyágyas szobában, közös vagy saját fürdőszobával, önellátással (júniustól augusztusig foglalható)
Ára: 225 EUR/hét

Az árak tartalmazzák: tanfolyam, szállás, megadott ellátás, teszt, bizonyítvány, multimédia terem használata, szabadidős programok egy része, ingyen internetezési lehetőség.

Egyéb díjak: elszállásolás díja 70 EUR, regisztrációs díj 90 EUR, tankönyv 35 EUR, helyi közlekedés, utazás, biztosítás. repülőtéri transzfer 75 EUR/út. Az utazás egyénileg történik, az irodánkban tudsz venni repülőjegyet és az utasbiztosítást is meg tudod kötni.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

Visszajelzés az iskoláról: "A fogadó család kedves, segítőkész, jól éreztük magunkat velük. Az együtt töltött idő jó hangulatú volt, türelemmel viselték az angol nyelvű megszólalásaink küzdelmeit. A belépő tesztjeink 70-74%-osak voltak, ezek alapján egy upper intermediate osztályba kerültünk az első napon. Két kedves és nagyon jó tanárral töltöttük az első két-két órát (ennyi alapján mondhatom), Elaine McArdle-lel és Lisaval. Ez a szint azonban szóban meghaladta a képességeinket, ezt Lisa-val megbeszéltük, így másnaptól egy intermediate osztályba kerültünk és utána ott is maradtunk. Kellemes társaságunk volt, az osztályaink nemzetköziek voltak, a "képviselt " országok: Japán, Dél-Korea, Brazília, Spanyolország, Olaszország, Németország, Szaúd-Arábia, Franciaország, Belgium, Svájc.
Az első hét következő négy napja nagy élmény volt. Niamh és Stuart voltak a reggeli tanáraink, mindketten zseniálisak. Aztán következő héttől tanárcsere: Fiona és Bayveen voltak reggel. Mindketten jók és abszolút segítőkészek, bár Fiona gyors beszéde eleinte nehézséget okozott.
A délutáni tanárunk az első két hétben Garreth volt, kitűnő tanár, majd a harmadik héten a fentebb említett Fiona helyettesítette.
Köszönjük szépen a szervezést! Erika és Tibor"

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.