Killarney és környéke középiskolai program

Állami középiskolai program (Írország)

Középiskolai szemeszter és tanév program Írországban

Helyszín: Killarney és környéke (Írország), állami iskolában (fiú/lány vagy koedukált). A koedukált iskolákba hamar betelik a hely.

Korosztály: 13-18 éveseknek

Oktatás: hétfőtől péntekig 08.55-16.05 között várható

Szállás: helyi vendéglátó családnál, teljes ellátás (reggeli, csomagolt ebéd és vacsora). Ha olyan az órarend és a család közel lakik az iskolához, az ebédet otthon is elfogyaszthatja.
A távolság az iskola és a család között változó, általában tömegközlekedni kell vagy a család viszi el autóval a diákot az iskolába. (de néha olyan közel vannak egymáshoz, hogy gyalogolni is tud).
Iskolai szünet: a Húsvéti szünet áprilisban 2 hetes szokott lenni, ez idő alatt vagy hazautazik vagy ott marad a családnál, ez esetben külön 350 EUR felár fizetendő a két hétre. Illetve még februárban is lehet egy hét szünet, de az iskolától függ, ahova kerül.

Transzfer: oda és visszaúton, Cork vagy Shannon repülőtérről.

Szabadidős programok, kirándulások, sport:
Ha az iskola nem kínál olyan sportolási lehetőséget, amit szeretne (pl: tenisz), akkor segítenek olyan klubbot találni, ahol edzeni tud. Természetesen ennek külön díja van. Ez vonatkozik a művészetekre is (zene, tánc,...).
Hétvégente és iskolai szünetekben előfordul, hogy az iskola vagy a helyi koordinátor szervez programot.

A megérkezést követő napokban tájékoztatót tart a helyi koordinátor. Illetve a későbbiekben rendszeres kapcsolatban állnak a diákokkal, hogy nyomon kövessék a fejlődésüket és az ott létüket.
A tanulmányait és családokat rendszeresen ellenőrzik és odafigyelnek arra, hogy minden rendben legyen és jól érezze magát.

Jelentkezési feltételek:
- megbeszélés az irodánkban
- minimum 2 éves angol tanulmány
- jó iskolai bizonyítvány
Csak a kinti, személyes iskolai interjú után derül ki, hogy melyik osztályba, évfolyamba teszik.

Regisztrációs folyamat:
- jelentkezési lap kitöltése
- fénykép
- angol tanár ajánlása
- iskolai bizonyítvány angol nyelvre fordítva, 3 évre visszamenően
- egészségügyi igazolás
- bemutatkozó levél a családnak, képek
- 1000 EUR előleg, a fennmaradó összeget indulás előtt 2 hónappal kell kifizetni

Jelentkezési határidő: szeptemberi kezdésnél március 31, januári kezdésnél október 31.

A program ára:
Tavaszi szemeszter - januártól májusig: 6.750 EUR
Őszi szemeszter - szeptembertől decemberig: 5.250 EUR
Tanév - szeptembertől májusig: 10.200 EUR 

Tartalmazza:
- regisztráció helyi iskolába
- elhelyezés helyi vendéglátó családoknál, teljes ellátás
- retúr repülőtéri transzfer
- tájékoztató érkezéskor
- asszisztencia szolgálat

Nem tartalmazza:
- utazás (tudunk segíteni benne)
- biztosítás (kötelező)
- szabadidős programok, kirándulások
- extra sportolási és egyéb tevékenységek
- helyi közlekedés
- egyenruha kb. 150 EUR
- tankönyvek 50-300 EUR
- zsebpénz 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.