Langue Onze

Toulouse (Franciaország)

Nyári ifjúsági francia tanfolyam 14-17 éveseknek

2020. július 06 - július 31. között

Toulouse egyetemi város, rengeteg látnivaló várja az ideérkezőket: St. Sernin Bazilika, St. Etienne Katedrális, Kapitórium, közelében Carcassone és Albi. Fesztiválok és kulturális eseményeki teszik színesebbé az itt tartózkodást. Nem szabad kihagyni a rögbi meccset a Stade Toulousain-ba és a vásárlást szombat reggel a viellie villen.

Kint tartózkodás: 3 vagy 4 hét

A francia nyelvi tábor tartalmazza:
- általános francia tanfolyam 23 tanóra/hét (1 tanóra=45 perces, max. 14 fő/csoport)
Órarend: hétfőtől péntekig 09.15-13.00
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok tanítanak, nemzetközi csoportokban.

- tananyag, bizonyítvány

- családi szállás kétágyas szobában (azonos nemű, más nemzetiségű diákkal laksz együtt)

- teljes ellátás

- szabadidős programok minden nap

- retúr transzfer

- kirándulások

- helyi közlekedési kártya

Ára: 2.040 EUR/3 hét, 2.590 EUR/4 hét

Egyéb költségek: utazás, betegség-baleset- és poggyászbiztosítás, költőpénz, foglalási díj 20 EUR. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed van, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.