Accord Párizs francia tábor

Párizs (Franciaország)

Párizsi francia nyelvi tábor 12-17 éveseknek

2020. június 28 - augusztus 08. között

A St. Nicolas francia nyári tábort Issy-les-Moulineuax-ben található bentlakásos iskolában tartják, mely Párizs déli részén található. A táborban biztonságos környezetben lesznek a gyerekek, mert állandó felügyeletet nyújtanak.A program célja, hogy az itthonról vitt gátak leomoljanak és bátrabban használd a francia nyelvet, miközben megismered a helyi kultúrát.

Miért válaszd ezt a franci nyelvi tábort ?
- anyanyelvi környezetben gyorsabban fejlődik a nyelvtudásod
- más nemzetiségű diákokkal ismerkedsz meg
- rengeteg programon vehetsz részt, megnézheted Párizst és akár még a Disneyland-be is eljuthatsz

Kezdési dátumok: 2020. június 28, július 05, 12, 19, 26, augusztus 02.
Tartózkodási idő: 2, 4, 5, 6 hét
Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.
Két korcsoportot alakítanak ki: 12-14 és 15-17 évesek.

Az ifjúsági francia nyelvi program tartalmazza:
- általános francia tanfolyam 15 tanóra/hét
Órarend: 09.00-12.00 között
Csoportlétszám: max. 15 fő
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Szakképzett anyanyelvi tanárok oktatnak. A tananyagot játékos formában, interaktívan, leginkább a kommunikációs készségek fejlesztésével tanítják. A tanfolyam elvégzéséről bizonyítványt adnak.
- kollégiumi szállás, 4 ágyas szobában, közös fürdőszoba használattal
Törölközőt és ágyneműt biztosítanak, hetente kétszer takarítanak és hetente egyszer lehet mosni.
A kollégium szolgáltatásai közé tartozik a TV szoba, a sportcsarnok és az önkiszolgáló étterem.
- teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora)
Speciális étrendet lehet kérni, de előre jelezni szükséges. Kirándulások esetén csomagolt szendvicset adnak vagy piknikeznek.
- szabadidős-és sportprogramok, kirándulások (Louvre, Eiffel-torony, Notre Dame, Montmartre, Sacré Couer, hajózás a Szajnán, Disneyland, Parc Astérix, ...)
Pluszban lehet még egész napos kirándulásokra lehet jelentkezni: Disneyland 180 EUR, Asterix Park 150 EUR, Loire-menti Kastélyok 180 EUR.
- felügyelet

Ára:
2020. június 28 - augusztus 01. között 990 EUR/ hét
2020. augusztus 02 - augusztus 08. között 890 EUR/hét

Egyéb díjak: retúr transzfer 190 EUR, útlemondási és betegség biztosítás, foglalási díj 20 EUR, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed van, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.