Azurlingua francia nyelvi tábor

Nizza (Franciaország)

Francia gyermek tábor Nizzában 8 - 12 éveseknek

2020. július 05 - augusztus 01. között

Miért válaszd ezt a francia nyelvi programot?
- hasonló korú, más nemzetiségű diákokkal leszel együtt
- kedvet kapsz a nyelvtanuláshoz
- választhatsz, hogy csak napközbeni programra jelentkezel vagy szállással együtt foglalod 
- összekötheted a francia nyelvtanulást a nyaralással
- nagyon jó az itt tanult diákok visszajelzése

A francia tábor lényege, hogy biztonságos környezetben, anyanyelvi tanárok segítségével tudod fejleszteni a francia nyelvtudásod. Tanításon kívül rengeteg programot és kirándulást szerveznek. 

Érkezés vasárnap, hazautazás szombaton. (ettől el lehet térni, felár ellenében)

A francia gyermek tábor tartalmazza:
- általános francia tanfolyam 20 tanóra/hét (hétfőtől péntekig)
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. A tanfolyam végeztével bizonyítványt adnak.
- kollégiumi elhelyezés, többágyas szobában
- teljes ellátás
- 24 órás felügyelet
- retúr transzfer Nizza repülőtérről (érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton)
- szabadidős programok (röplabda, foci, tánc, fitnesz, kézművesség, strandolás, ...)
- kirándulások (Saint Tropez, Cannes, Nizza, Monaco,...)

Ára: 920 EUR/1 hét, 1.740 EUR/2 hét, 2.560 EUR/3 hét, 3.380 EUR/4 hét

Lehet csak napközbeni programra is jelentkezni, ha a szüleiddel utazol vagy a rokonoknál laksz, így a tanfolyam + programok ára: 510 EUR/1 hét, 920 EUR/2 hét, 1.330 EUR/3 hét, 1.760 EUR/4 hét.

Egyéb díjak: utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed van, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon. 

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.