Azurlingua

Nizza (Franciaország)

Francia ifjúsági tábor Nizzában 12-17 éveseknek

2020. március 15 - október 24. között

Miért válaszd ezt a francia nyelvi programot?
- nagyon jó a diákok visszajelzése, sok a visszatérő tanuló
- anyanyelvi környezetben tudod a leghatékonyabban fejleszteni a francia tudásod
- különböző nemzetiségű barátaid lesznek, akikkel utána franciául tudod tartani a kapcsolatot
- összekötheted a francia nyelvtanulást a nyaralással

A francia nyelvtábor lehetőséget nyújt arra, hogy használható francia nyelvtudásod legyen, megismerd a helyi kultúrát és mindemellett élvezd a nyaralás örömét. Minden nap, tanítás után és hétvégén szerveznek szabadidős programokat és kirándulásokat, így megismerheted a környék nevezetességeit. 

Választhatsz, hogy csak az ifjúsági francia tanfolyamon és programokon veszel részt (ha a szállásod megoldott), vagy szállással, ellátással és repülőtéri transzferrel együtt foglalod le a tábort.

Időpontok: (szállástípusonként eltérő)
Családi elhelyezéssel 2020. március 15 - október 24. között
Kollégium elhelyezéssel 2020. június 28 - augusztus 22. között

Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton. (ettől el lehet térni szabad helyek és felár megfizetése ellenében)

Francia nyelvtanfolyamok:
- általános francia tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív francia tanfolyam 26 tanóra/hét
1 tanóra=45 perc, max.14 fő/csoport
Várható órarend: hétfőtől péntekig 08.45-12.00 között (intenzívnél plusz délutáni órák)
Nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban.

Választható szállások:
- családnál, kétágyas szobában
- kollégiumban, egy-vagy többágyas szobában
Három campus területén szervezik a tábort, mindegyik bentlakásos, egy helyen van a szállás, iskola és étkezés.
1. Les Collinettes kollégium: egyágyas szobában, saját fürdőszoba használattal. A belvárosban található, 500 méterre a tengerparttól.
2. Parc Imperial kollégium: 3-4 ágyas szobában, saját fürdőszobás. 15 percre található a strand és 20 percre a belváros.
3. Les Eucaliptus kollégium: többágyas szobában, saját fürdőszobával. Nizza nyugati részén található, 15 percre a tengerparttól.

Ellátás:
- teljes ellátás (reggeli, ebéd, vacsora), kirándulások alkalmával csomagolt szendvicset adnak ebédre és meleg vacsorát kapsz. Speciális étrendet lehet kérni, de előre jelezni szükséges.

Programok/kirándulások:
- szabadidős- és sportprogramok (foci, asztalitenisz, kézilabda, kosárlabda, homokos röplabda, tánc, ...) 
- heti egy egész napos és egy félnapos kirándulás (pl: Cannes, St. Tropez, Monaco, Monte-Carlo, Eze Village, Saint Paul de Vence, Beaulieu sur mer, Vieux Nice)

Pluszban vitorlázáson, tenisz vagy búvár oktatáson is részt vehetsz. A tenisz edzők a French Tennis Federation által akkreditáltak. A búvároktatást a "Poseidon Club"-ban tartják. A vittorlázást a nizzai vitorlás kikötőben szervezik, Hobbie Cat, Laser, Surprise és Echo 90 hajókon. Mindegyik sporthoz előzetes orvosi igazolás szükséges!

Retúr transzfer:
-  Nizza nemzetközi repülőtérről odaúton vasárnap, visszaúton szombaton 08.00-22.00 között

A teljes tábor ára:
20 tanórával: 900 EUR/1 hét, 1.700 EUR/2 hét, 2.500 EUR/3 hét, 3.300 EUR/4 hét
26 tanórával: 955 EUR/1 hét, 1.810 EUR/2 hét, 2.665 EUR/3 hét, 3.520 EUR/4 hét
Főszezoni felár 2020. június 28 - augusztus 15- között 20 EUR/hét.
Amennyiben a Les Collinettes kollégiumi elhelyezést szeretnéd, a felára 40 EUR/hét. (egyágyas, saját fürdőszobás szobái vannak)
Lehet csak napközben programra is jelentkezni, melynek az ára 20 tanóra/hét esetén 490 EUR/hét, 26 tanóra/hét esetén pedig 545 EUR/hét. 

A tábor tartalmazza: nyelvtanfolyam, teszt, bizonyítvány, szállás, teljes ellátás, retúr repülőtéri transzfer, programok és kirándulások, felügyelet.
Egyéb díjak:  utazás, útlemondási és betegség biztosítás, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed van, keress meg minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.