Antibes francia ifjúsági tanfolyam

Antibes (Franciaország)

Francia ifjúsági tábor 12-15 és 16-17 éveseknek

2020. április 05 - október 24. között

Antibes félúton található Nizza és Cannes között. A Francia Riviéra gyönyörű környezetet és számtalan programlehetőséget nyújt a francia nyelvi tábor résztvevőinek.
Az itthonról vitt gátak pár nap alatt leomlanak és utána bátrabban tudsz majd kommunkálni. Mindemellett megismered a francia kultúrát és különböző nemzetiségű barátaid lesznek, akikkel utána tudod tartani a kapcsolatot franciául.

Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszrevezésében. Az iskola képviselője a repülőtéren egy tábával vár. Érkezés vasárnap, visszaindulás szombaton.

A francia ifjúsági program tartalmazza:

- általános francia tanfolyam 20 tanóra/hét vagy intenzív francia 26 tanóra/hét
Lehetőség van továbbá DELF nemzetközi nyelvvizsga előkészítő tanfolyamon résztvenni, melynek felára 100 EUR/hét. (minimum nyelvtudás A2)
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport
Nyelvi szintek: alapfok - felsőfok, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. A tanfolyam elvégzéséről bizonyítványt adnak.

- kollégiumi szállás 2-4 ágyas szobában vagy családi elhelyezés 2 ágyas szobában

- teljes ellátás (speciális étrend kérhető)

- kirándulások: egy egész napos és két félnapos kirándulás benne van az árban, fakultatív kirándulásokra lehetőség van a helyszínen befizetni, létszámtól függően indítják.

- szabadidős- és sportprogramok délutánonként és esténként  (barbecue, show műsorok, játékok, vitorlázás,...)

- retúr repülőtéri transzfer

- felügyelet

Ára: 850 EUR/1 hét, 1.670 EUR/2 hét, 2.490 EUR/3 hét, 3.310 EUR/4 hét
Intenzív francia nyelvtanfolyam felára: 75 EUR/hét

Előfoglalási kedvezmény 50 EUR, 2020. március 06-ig történő jelentkezés esetén, kint tartózkodás 2020. jún. 28 - augusztus 22. között.

Egyéb díjak: betegség biztosítás, utazás költsége, belépőjegyek, költőpénz. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszrevezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress minket bizalommal a 30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.