is International Institute Language

Aix-en-Provence (Franciaország)

Aix-en-Provence francia nyelvtanfolyam

Az iskola több mint 35 éves múlttal rendelkezik a francia nyelvoktatás terén. A helyi hatóságok által regisztrált „Private Establishment of Higher Learning” intézmény. Akkreditációk/Minősítések: SOUFFLE, EAQUALS, IALC.

Elhelyezkedés: Aix-en-Provence-ban, a belváros közelében. Egy századfordulón épült házban található az iskola, gyönyörű zöld környezetben.

Kezdés: 2020. január 06, 20, február 03, 17, március 02, 16, 30, április 14, 27, május 11, 25, június 08, 22, július 06, 20, augusztus 03, 17, 31,  szeptember 14, 28, október 12, 26, november 09, 23, december 07.
Kezdőknek: 2020. január 20, febuár 17, március 16, április 14, május 11, június 08, július 06, augusztus 03, 31, szeptember 28, október 26, november 23.

Korhatár: 18 éves kortól
Nyelvtudás: kezdő-haladó, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.

Francia nyelvtanfolyamok: 5-10 fő/csoport, 1 tanóra=45 perces

- általános francia tanfolyam 20 tanóra
Ára: 325 EUR/hét (2-4 hét), 290 EUR/hét (5-7 hét), 270 EUR/hét (8-10 hét)

- intenzív francia tanfolyam 30 tanóra/hét
Ára: 450 EUR/hét (2-4 hét), 415 EUR/hét (5-7 hét), 395 EUR/hét (8-10 hét)

- kombinált francia tanfolyam 20 általános + 4 privát tanóra/hét
Ára: 535 EUR/hét (2-4 hét), 495 EUR/hét (5-7 hét), 475 EUR/hét (8-10 hét)

- kombinált francia tanfolyam 20 általános + 10 privát tanóra/hét
Ára: 840 EUR/hét (2-4 hét), 785 EUR/hét (5-7 hét), 760 EUR/hét (8-10 hét)

- hosszútávú általános francia tanfolyam 
Ára: 1.760 EUR/8 hét, 3.520 EUR/16 hét, 5.280 EUR/24 hét

- francia nyelvtanári tréning 20+10 tanóra/hét, ára: 850 EUR/2 hét

- nyelvvizsga-előkészítő DELF, DALF & TCF

- kiegészítő kurzusok (gasztronómia, festészet, lovaglás, golf,…)

Szállások:

- családnál, egyágyas szobában, reggelis vagy félpanziós ellátással
Ára: reggelivel 190 EUR/hét, félpanzióval 255 EUR/hét

- kollégiumban, egyágyas szobában, saját fürdőszovával és konyhával, önellátással, ára: 290 EUR-tól/hét

- hotel /stúdió, ára: lekérésre

Számtalan programon lehet részt venni, mely színesebbé teszi a kint tartózkodást: vízi sportok, lovaglás, golf, biciklizés, mászás, tenisz, kirándulás.
A helyszínen főző- és borkóstoló órákon lehet részt venni, boros pincékbe és olívaolaj készítő üzemekbe látogathatsz el.

Tartalmazza: tanfolyam, szállás, megadott ellátás, teszt, bizonyítvány.

Egyéb díjak: regisztrációs díj 100 EUR, elszállásolási díj 25 EUR, utazás, transzfer, helyi közlekedés, biztosítások (betegség és útlemondási). Repülőtéri transzfer igényelhető felár ellenében. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket a +36-30/3857767-es telefonszámon vagy az info@airtourist.hu e-mail címen.

Visszajelzés: "Ma az iskola is elindult, először beültettek a teszt íráshoz, gyorsan kiderült, hogy valóban a kezdő csoportban a helyem,mert nem választós teszt volt, hanem kifejtendő kérdések, én már a kérdéseket sem nagyon értettem. Köszönöm a szervezést! Most már csak rajtam áll..." Gabriella

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.