Pura Vida

Playa Jaco (Costa Rica)

A szörfözés, a spanyol nyelvtanulás, a jóga és a fotózás kedvelőinek 

Az iskolát egy pár alapította 1997-ben és az általuk szervezett népszerű programoknak köszönhetően ma már olyan úti könyvek és magazinok dicsérik, mint a Lonely Planet és Surfer Magazin.

"Pura Vida" - ennek a kifejezésnek a szó szerinti jelentése tiszta élet, átvitt értelemben pedig nincs semmi baj, minden rendben van. Nem meglepő, hogy a costa ricaiak hétköznapi beszédében a „Hogy vagy?” vagy bármilyen más állapotot kifejező kérdésre kapott válasz.

Programok, amelyek közül választhatsz: (Ha teljesen kezdő vagy is, szívesen várnak.)

- spanyol nyelvtanfolyam

Anyanyelvi tanárok oktatnak, nemzetközi csoportokban. Szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás. Napi két óra a nyelvtanulás és ezt ki lehet egészíteni 1 óra laborgyakorlattal. Hétfőtől péntekig zajlik a tanítás, hétvégén szabad programlehetőséget biztosítanak.

- szörfoktatás
A Playa Jacó/Hermosa részt a világ egyik legjobb szörfparadicsomának tartják. Mindenkire jut szabad hullám, nem kell megosztozni másokkal. Az oktatók nagyon tapasztaltak, ismerik az időjárási viszonyokat és a helyi körülményeket. A teljesen kezdőket először egyensúlyozni tanítják a deszkán, majd a fordulásokat és a számukra megfelelő hullám kiválasztását. Akik már tudnak, azoknak a Playa Jacón tartanak vezetett órát.
A legfontosabb a biztonság, így ha nem megfelelő az időjárás, nagyok a hullámok, az órák elmaradnak.

- digitális fotózás
Costa Rica gazdag színvilága tökéletes helyszínt biztosít a fotózás szerelmeseinek. A digitális fényképezőgépek forradalmasították a fotózást, hiszen lehetőségünk van a művészi kísérletezésekre anélkül, hogy bajlódni kellene a sötét szobában történő filmelőhívással. Megtanítják például a megfelelő fényviszonyok alkalmazását, a kép elrendezését és a vaku használatát. A cél, hogy a legjobb minőségű képet tudd elkészíteni minden helyzetben. Az Adobe Photoshop szerkesztést is megmutatják. Minden tudásszintű érdeklődőt várnak. A kameráról Neked kell gondoskodnod.

- jóga
Mindenkinek a testi és lelki szükségletének megfelelő gyakorlatot biztosítják, legyen szó teljesen kezdőről vagy tapasztalt jógásról. Egyensúlyt teremt, növeli a hajlékonyságot és kitartásra ösztönöz. A szörffel kombinálva tökéletes alapokat biztosít.

A fenti tevékenységeket szabadon lehet kombinálni.

Időtartam: 1, 2, 3 vagy 4 hét.

Elhelyezés:
A szállást vendégházban biztosítják, egy-vagy kétágyas szobában, mely az iskolával egy helyen található.
Szobák felszereltsége: saját fürdőszoba, hűtőszekrény, meleg víz, légkondi. A házban lehetőség van a teljesen felszerelt konyhát használni.

Ellátás:
Önellátás (elkészítheted magad az ételedet a konyhában) vagy étteremben tudsz enni. Az olcsóbb, helyi éttermeket „sodas”-nak hívják, de persze, ha a pénztárcád megengedi, fine diningot is találsz.

Egész évben lehet menni.
Időtartam: 1, 2, 3 vagy 4 hét.

2019-es árak:

- spanyol + szörf: 865 USD/1 hét, 1.555 USD/2 hét, 2.200 USD/3 hét, 2.765 USD/4 hét

- jóga + szörf: 865 USD/1 hét, 1.555 USD/2 hét, 2.200 USD/3 hét, 2.765 USD/4 hét

- digitális fotózás + szörf: 865 USD/1 hét, 1.555 USD/2 hét, 2.200 USD/3 hét, 2.765 USD/4 hét

- spanyol+ jóga: 865 USD/1 hét, 1.555 USD/2 hét, 2.200 USD/3 hét, 2.765 USD/4 hét

- spanyol + digitális fotózás: 865 USD/1 hét, 1.555 USD/2 hét, 2.200 USD/3 hét, 2.765 USD/4 hét

- jóga + digitális fotózás: 865 USD/1 hét, 1.555 USD/2 hét, 2.200 USD/3 hét, 2.765 USD/4 hét

- szörf: 865 USD/1 hét, 1.555 USD/2 hét, 2.200 USD/3 hét, 2.765 USD/4 hét

- spanyol / fotózás /  GoPro tanfolyam: 690 USD/1 hét, 1.240 USD/2 hét, 1.760 USD/3 hét, 2.200 USD/4 hét

Az egyágyas szoba felára 200 USD/hét.

Az árak tartalmazzák: megadott program kombináció, szállás kétágyas elhelyezéssel.

További költségek: utazás, biztosítás, transzfer, étkezés. Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.