English in Cyprus Camp

Limassol (Ciprus)

Angol nyelvi tábor Cipruson, 7-17 éveseknek

2020. június 21 - augusztus 16. között

Az angol ifjúsági tábort Limassol közelében, Episkopiban szervezik. A gyerekeket két korcsoportra bontják: 7-11 és 12-17 évesek.

Utazás: repülővel Ciprus -Larnaca vagy Paphos repülőtérre, onnan transzfert lehet foglalni. Ha előzetesen megrendeled, egy táblával várnak a repülőtéren és visznek a tábor helyszínére. A repülőjegyet le tudod foglalni az irodánkban. Van közvetlen járat Budapestről és Bécsből is. Érkezés és hazaindulás vasárnap.

Az angol tábor tartalmazza:

- általános angol nyelvtanfolyam 20 tanóra/hét
1 tanóra=45 perces, max. 15 fő/csoport, nyelvi szintek: kezdőtől haladóig, szintfelmérő teszt alapján történik a csoportba sorolás.
Az iskola és a szállás közötti távolság 5 perc gyalogosan. Az órákat a közeli Episkopi középiskolában tartják.
- teszt, bizonyítvány, tananyag
- Episkopanai hotelben szállás, háromágyas szobában, saját fürdőszobával
A szálloda szolgáltatásai: 24 órás recepció, fitnesz terem, medence, ingyen wifi a lobbyban. Felügyelők laknak a gyerekekkel.
- teljes ellátás
- szabadidős- és sportprogramok
- kirándulások (Larnaca, Agia Napa, Paphos, Nicosia, Trodosz-hegység)

Ára: 780 EUR/1 hét, 1.530 EUR/2 hét, 2.280 EUR/3 hét, 3.010 EUR/4 hét

Lehet csak napközbeni angol tanfolyamra és programokra jelentkezni, ha a szállásod megoldott, az ára 370 EUR/hét.

Egyéb díjak: utazás, betegség biztosítás, retúr repülőtéri transzfer Larnaca vagy Paphos repülőtérről 130 EUR, költőpénz. A repülőjegyet és a biztosítást meg tudod venni az irodánkban, így a teljes utazás megszervezését vállaljuk. 

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress fel minket az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.