Dialogo Brazil Nyelviskola

Salvador da Bahia (Brazília)

Portugál nyelvtanulás Brazíliában

Miért válaszd ezt az iskolát?
- brazil anyanyelvi tanárok tanítanak
- Salvador da Bahia gyönyörű tengerpartján, Porto da Barra Beach-en található
- biztonságos környéken van
- ingyen vehetsz részt capoeira, szamba és jóga foglalkozásokon
- interkulturális esteket szerveznek, megismerkedhetsz helyiekkel

Szolgáltatások: 9 légkondis osztályterem, konyha (gasztronómia órákhoz), előadóterem (szamba, capoeira és jóga órákhoz), terasz, ingyen wifi.
Korosztály: 18 éves kortól
Nyelvtudás: kezdőtől haladóig.
Ünnepnapon nincsen tanítás.

Portugál nyelvtanfolyamok: 1 tanóra=50 perces, kb. 5 fő/csoport
Első napon 08.30-ra kell az iskolába menni és a szintfelmérő tesztet elvégezni. Ez alapján a megfelelő tudásszintű csoportba sorolnak. Ahogy fejlődik a nyelvtudásod, kerülsz át magasabb csoportba.

- általános portugál 20 tanóra/hét
Órarend: hétfőtől péntekig 09.00-12.30
Ára: 335 EUR/2 hét, 500 EUR/3 hét, 660 EUR/4 hét, plusz hét 165 EUR

- kombinált portugál 20 tanóra/hét általános + heti 1 vagy 2 óra privát oktatás
Ára: 20+5 tanóra/hét 280 EUR/hét vagy 20+10 tanóra/hét 390 EUR/hét

Pluszban jelentkezhetsz a helyszínen: szörfoktatásra, főzőtanfolyamra, kirándulásokra.

Van lehetőség önkéntes programon is részt venni, a részletekkel kapcsolatban keress fel minket.

Szállások:
- családi elhelyezés, egyágyas szobában, félpanziós ellátással
Általában 10-15 perces sétatávolságra vannak az iskolától.
Ára: 190 EUR/hét

- kollégiumban, egyágyas szobában, önellátással
Közel van az iskolához és a tengerparttól is. Azoknak ajánljuk, akik függetlenségre vágynak és esténként szívesen mennek el szórakozni.
Ára: 155 EUR/hét

Tartalmazza: tanfolyam, teszt, bizonyítvány, tananyag, kedvezményre jogosító kártya, szabadidős programok, ingyen wifi az iskolában, szállás, megadott ellátás

Egyéb díjak: regisztrációs díj 60 EUR, elszállásolás díja 50 EUR, utazás, betegség biztosítás. Repülőtéri transzfert lehet kérni érkezéskor.

Az utazás egyénileg történik, de tudunk segíteni a megszervezésében, a repülőjegy foglalásban.

Vízum: 90 napig nem kell, ha ennél hosszabb ideig maradsz, segítünk a vízummal kapcsolatos ügyintézésben.

Ha bármilyen kérdésed felmerül, keress bizalommal az info@airtourist.hu e-mail címen vagy a +36-30/3857767-es telefonszámon.

A megadott részvételi díjat a K&H Bank fizetés napján érvényes aktuális deviza eladási árfolyamán számoljuk át forintra. Ha az árat EUR-ban vagy GBP-ben adtuk meg, eldöntheted, hogy forintban vagy valutában szeretnéd-e kiegyenlíteni.

Hozzájárulok, hogy a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu személyes adataimat direkt marketing szolgáltatás nyújtása céljából az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott módon, időtartamban és mértékben kezelje és a checkbox bejelölésével önként és kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy az általam megadott e-mail címre a nyelvtanfolyamkulfoldon.hu utazás témakörben direkt marketing szolgáltatást nyújtson (EDM). Jelen nyilatkozatom visszavonásig érvényes, hozzájárulásomat az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően bármikor ingyenesen visszavonhatom.
A weboldalon található ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek.
A jelentkezés elküldésével nem jön létre utazási szerződés!
Ön megismerte és elfogadja az aktuális időszakban érvényes ált. szerz. feltételeket (ÁSZF) itt olvashatja.

Kiegészítő tájékoztató
A weboldalon szereplő, időközben aktualitását vesztett árakért, akciókért, helyesírási hibákért, illetve az árkalkulációs program esetleges hibáiért, a lemondott utazásokért, valamint a képekben, leírásokban fellelhető hibákért, eltérésekért a felelősséget nem vállaljuk.
Kizárólag a munkatársaink által visszaigazolt árak, adatok, leírások, képek tekintendők véglegesnek a szabad helyek függvényében! Az Ön által készített „ajánlatkérés” opcionális, nem számít véglegesnek.

Jelentkezését feldolgozzuk, lekérjük a szabad helyeket, az aktuális árakat, valamint a távozás és érkezés pontos időpontját, továbbá minden kötelező és nem kötelező illeték árát is ellenőrizzük.
Amint megérkezik/elkészül a visszaigazolás, azonnal értesíteni fogjuk Önt az elérhetőségeink egyikén, elsősorban emailben. Ezután elküldjük Önnek az aláírandó utazási szerződést és aláírandó dokumentumokat, és egyben megküldjük az átutaláshoz vagy befizetéshez szükséges árkalkulációt és a fizetési feltételeket is.
Az árak, időpontok és kötelező illetékek árváltozásának lehetősége fenntartva.
Az ár a repülőjegy, a kötelező illetékek árának, ellátások, valamint az indulási időpontok és helyszínek változásával is módosulhat. Ön, mint felhasználó értelmezte és elfogadta a fenti kiegészítő tájékoztatóban leírtakat, az űrlap elküldésével.

Köszönjük érdeklődését, hamarosan válaszolunk.